Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Publikacje dydaktyczne
(1)
Dostępność
nieokreślona
(2)
Placówka
Wypożyczalnia Pakosław
(1)
Wypożyczalnia Filii Chojno
(1)
Autor
Czerpak Romuald
(1)
Gajda Robert
(1)
Jabłońska-Trypuć Agata
(1)
Kołodziejczak Anna (medycyna)
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
2000 - 2009
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Odbiorca
Dietetycy i żywieniowcy
(1)
Studenci
(1)
Szkoły wyższe
(1)
Temat
Higiena ciała
(1)
Kosmetyki
(1)
Surowce kosmetyczne
(1)
Wartość odżywcza
(1)
Zdrowe odżywianie
(1)
Gatunek
Podręcznik
(1)
Dziedzina i ujęcie
Medycyna i zdrowie
(1)
2 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
Publikacja stanowi kompendium wiedzy na temat żywienia człowieka dla studentów dietetyki, żywienia człowieka oraz pokrewnych nauk medycznych lub przyrodniczych. Książka została podzielona na pięć głównych części: • energia i składniki pokarmowe, • żywność – wartość energetyczna i odżywcza, • ocena żywienia, • problemy żywieniowe, • planowanie żywienia. Podręcznik jest oparty na kompletnej i aktualnej wiedzy z zakresu żywienia człowieka. Unikatową wartością książki są zadania, dzięki którym czytelnik może sprawdzić i pogłębić swoją wiedzę.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Filii Chojno
Brak informacji o dostępności: sygn. 61 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Pakosław
Brak informacji o dostępności: sygn. 66/68 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej