Sorting
Source
Katalog księgozbioru
(2)
Form of Work
Książki
(2)
Publikacje dydaktyczne
(1)
Status
unknown
(2)
Branch
Wypożyczalnia Pakosław
(1)
Wypożyczalnia Filii Chojno
(1)
Author
Czerpak Romuald
(1)
Gajda Robert
(1)
Jabłońska-Trypuć Agata
(1)
Kołodziejczak Anna (medycyna)
(1)
Year
2010 - 2019
(1)
2000 - 2009
(1)
Time Period of Creation
2001-
(1)
Country
Poland
(2)
Language
Polish
(2)
Audience Group
Dietetycy i żywieniowcy
(1)
Studenci
(1)
Szkoły wyższe
(1)
Subject
Higiena ciała
(1)
Kosmetyki
(1)
Surowce kosmetyczne
(1)
Wartość odżywcza
(1)
Zdrowe odżywianie
(1)
Genre/Form
Podręcznik
(1)
Domain
Medycyna i zdrowie
(1)
2 results Filter
Book
In basket
Publikacja stanowi kompendium wiedzy na temat żywienia człowieka dla studentów dietetyki, żywienia człowieka oraz pokrewnych nauk medycznych lub przyrodniczych. Książka została podzielona na pięć głównych części: • energia i składniki pokarmowe, • żywność – wartość energetyczna i odżywcza, • ocena żywienia, • problemy żywieniowe, • planowanie żywienia. Podręcznik jest oparty na kompletnej i aktualnej wiedzy z zakresu żywienia człowieka. Unikatową wartością książki są zadania, dzięki którym czytelnik może sprawdzić i pogłębić swoją wiedzę.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia Filii Chojno
Brak informacji o dostępności: sygn. 61 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia Pakosław
Brak informacji o dostępności: sygn. 66/68 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again